25 Eylül 2009

Melaba sweeter home

Yeni evimize taşındık, hatta nerdeyse 1 hafta oldu. Ufak tefek tesisat işleri mahallemizin elektrikçisi, İlker Aksum görünümlü Musa tarafından yapıldı. Bu süreç beni gerçekten çok zorladı. Musanın tesisat işlerini 3 güne yayması, benim 3 gün boyunca asla söylediği saatte gelmeyen Musayı sürekli aramam ve Musanın mütemadiyen bana çalarkendinlet şeysi kapsamında İsmail Yk-Ebru Gündeş düeti olduğunu sandığım çok acayip bi şarkı dinletmesi.. Zordu ama geride kaldı. Şimdi artık keyif yapmaya geldi sıra. Yıllardır hasretini çektiğimiz koltuklar sonunda geldi. O eski illet çekyatları gözlerinin yaşına bakmadan sokağa attık.(Çok gaddarız.evet.) Salonumuz yukardakine oranla küçük olduğundan koltuklar biraz fazla samimi gerçi, nerdeyse iett otobüsünün birbirine bakan 4lü koltukları kıvamında ama biz fazlasıyla memnunuz. Koltuklar dışında pek bi değişiklik yok aslında. Parkeler var lüks namına.-Şu hayatta hiç bir lüks beni 2 kat az merdiven çıkmak kadar sevindiremez.O ayrı - Bi de çalıştığına hiç ihtimal vermediğimiz Toyo marka klimamız var!
Yine biz varız işte içinde! Gelin buyrun bekleriz..

6 yorum:

mean dedi ki...

beeeeeeeeee:(((((
bıktım seni bilog tan tkip etmekten.duu arıyım.
bu arada gossip girl e başlamışsın farketmedim değil.

nrrla dedi ki...

"Koltuklar dışında pek bi değişiklik yok aslında" demek öylee.

samsunda 10 nurla gücünde alıngan olduğumu hatırlatırım.

Elifella dedi ki...

yaa nurlaaaa!alınma bak kızarım!!
eşyalardan bahsediyorum ben orda sadece.
hem o konuya girip seni üzmiyim die düşünmüştüm ama olmadı gene :(

nrrla dedi ki...

hehe :) yok la alınmıyom artık.
ama çağlaya alındım, keşke taşınmasaydın dedi, boğaziçi olursa napcan dedi. o beni istemiyo bence.ona alındım söle.

Elifella dedi ki...

boğaziçi olursa naapcan dememiştir beee.dediyse de öle demek istememiştir, yurtdışı şeysini napcan filan demek istemiştir.
yani nurla, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde..
olcak iş deil :)

ayrıca @mean kızım sen işsizlik nedir bilmezsin taammı.
işsizlik diziportla akraba olmak demektir!

nrrla dedi ki...

bi kere tahmin edersin ki yeni yeni pisleşmeye başladım yani çok büyük aşama kaydettim aslında :)) 2-3 sene öncesiyle hatta lise yıllarımızla bi karşılaştır istersen.
ama hep senin üstüne geliom böyle, çağlaya de de blog açsın, twitter açsın öle gizli gizli facebookta takılmasın, biraz da ona abaniim.
öptüm cicim.