29 Ekim 2009

Vali Muammer Güler

Bugün iş arkadaşım(!) Erkan Bey'le sohbet ederken laf son günlerin gözde topiği domuz gribine ve cuma günü okulların domuz gribi yüzünden tatil edildiğine geldi. O an artık biraz olsun büyüdüğümü, okulların tatil oluşunun beni hiç ilgilendirmediği, bayram tatilinde çalışıp çalışmama hesapları yapılan o zalim bizınıs dünyasına adım attığımı idrak ettim aniden. Aklıma lisedeyken kar yağdığı zamanlar Klas Tv'nin başına geçip Vali Muammer Güler'in okulları tatil ettiğini müjdeleyen altyazıyı beklediğimiz günler geldi. Duygulandım bariz. Altyazı geçer geçmez herkes birbirini aramaya koyulurdu. Hatta bir keresinde 10 gün boyunca aynı süreç tekrarlanmıştı da manyak olmuştuk hepimiz. En son yani ertesi günün tatil olmadığı o lanet gün altyazıyı beklerken çıldıranlar filan olmuştu hatta. valla.

Akşam eve geldiğimde bugün İstanbul'da birden bastıran kış ve yağmur zaten moralimi bozmuşken Yaprak Dökümü'nde dizinin tek seviyeli kişisi Cem'in ölümüyle karşılaştım. (Bu da "dün gece bi filmle karşılaştım" gibi oldu, hehehe, cümlenin sahibesi kendini biliyör) Cenaze sahneleri filan iyice bitirdi beni. Necla (Cem'in karısı - bilmeyenler için yazıym dedim ama bunu bilmeyen bi insan evladı yok artık etrafta, hiç beni kerizlemeye çalışmayın hepiniz Cem'i, Oğuz'u, Leyla'yı, Adnan'ı hatta matmazeli tanıyosunuz!) ne diyodum? cümlenin başı çok uzakta kaldı, hım, Necla haklı olarak sürekli ağladı, Ali Rıza Beyamca klasik "dur şunlara bi konuşayım da felekleri şaşsın, özellikle de ailelerinden uzakta yaşayan regl dönemi öncesi ruhi çalkantılar yaşayanlarını hedef alayım da bi güzel ağızlarına sıçılsın" temalı konuşmalarından birini yaptı, böyle içim karardıkça karardı. O adam kardeş mevzusuyla ilgili konuşmasın artık istemiyorum ulan! Neyse Yaprak Dökümü içimizi güzelcene bunalttıktan, başımızı güzelcene ağrıttıktan sorna oturup defalarca Cem Karaca'dan Bu Son Olsun dinledik evde, ancak toparlandık. "Ayy olsa da dinlesek" dediğinizi duyar gibiyim sevgili okurlar. Merak etmeyin Elifella Times siz saygıdeğer okurlarını unutmadı, alın hemen alttaki zımbırtıdan siz de dinleyin, eksik kalmayın..

Cem Karaca - Bu Son Olsun

17 yorum:

nrrla dedi ki...

bugün sen çok gençsin yavrum
negüzelama:(

ombisome dedi ki...

inside joke'ları çıkardım elime çok güzel bir şarkı kaldı, iyi ki de kaldı, ne de olsa saygıdeğer okurum.

Çağlovski dedi ki...

ben her sabah dinlemeden kendime gelemiyorum.
ayrıca sayın blog sahibi litfen sanal alemden laf çarpıtmayınız!

Çağlovski dedi ki...

bi de sana yorum adsız oldu kırılma emi? yeni ayarladım tavırdan değil :)

nrrla dedi ki...

la cümlenin sahibesiii, niye adsız adsız takılıyöön :))

Elifella dedi ki...

çağlasın sen çağla kal!

Çağlovski dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Elifella dedi ki...

ımmm
birileri gitgide esrarengizleşmeye başladı :)

Çağlovski dedi ki...

bir an kendimi çok çaresiz hissettim!

Çağlovski dedi ki...

dırı dırı dın dıııın

Erkan Bey dedi ki...

mezuniyet heyecanıyla altımda donumla cektirdigim fotografımı yayımlamanı bir sonraki toplantıda sizinle özel olarak konuşacagımızdır.

Elifella dedi ki...

:))))))))
yiyosa konuş ahahaha
sen zararlı çıkarsın oluuuum :)

Elifella dedi ki...

çağla hala adsızsın yaaa uuuuf
kendine bi ad bul artık!

Çağlovski dedi ki...

bulamiyörüm!
ayrıca bu saatten sonra "adsız" benimle bütünleşti bence diğmi sayın okurlar?

Elifella dedi ki...

ay evet ama taklitlerinden nasıl sakınıcaz orasını kestiremiyorum.

Çağlovski dedi ki...

benimki küçük "a" ile dikkat lütfen:)

nrrla dedi ki...

ayağımı sürtmüşüm de yorum yapmışım gibi saçma bişi dicem.
e madem bide erkan bey cübbe çok yakışmış diyeyim.