31 Ağustos 2009

Son Dakika!

Bugün Sabri ve Şapşiyi ayırdık. Evet! Vaftiz babaları Erkan ve ben bunu yaparken gerçekten üzüldük. Ama yapmak zorundaydık. Günlerdir benim biricik Şapşime, ilk gözağrıma bi rahat vermedi o Sabri ayısı! Dibinden ayrılmadı, arkasından sinsi sinsi yaklaşıp onu korkutup durdu. Neden sonra anladık ki, Sabri Şapşiyi öpmeye değil yemeye çalışıyorduuu! Zavallı Şapşicik de artık paranoyak olmuş, Sabriden köşe bucak kaçmaya başlamıştı. Ama takdir edersiniz ki fanusun içinde köşe bucak kaçmak biraz zor olduğundan yavrucak adeta işkence çekiyordu. Bu zulme daha fazla tepkisiz kalamazdık! Ve Sabriyi F tipine (kavanoza) aldık! Bunlar da basına yansıyan ilk fotoğraflar:

Sabrinin cezasını çektikten sonra yeniden takımla birlikte çalışmaya başlayacağı da sızan haberler arasında. Bakalım. Zaman göstericek..

6 yorum:

hem tombul hem teneke dedi ki...

ohaaaaaaaa dehşete düştüüüüüm vay adi, vay aç sabri vayy. demek ondan geçen gece taşlardan ses şey geliyooodu...şimdi herşey anlam kazandı...olay şöyle gelişti...hani benim sizde kaldığım akşam var ya gecenin bi yarısı uyandıım ben odadan ses tuhaf tuhaf sesler geliyoo tıkır tıkır...alla alla noluyoo derken bi baktım şapşi ve sabriden geliyooomuş taşların altına girip çıkıyodu şapşi, sabri de onu takip ediyodu...ben de sansım ki yine cilveleşiyoo bunlar...meğersem şapşicim canını kurtarmaya çalışıyomuş...ohhh my goooooddd...
iyi yapmışınız elifciiimm şapşiye koca mı yok buluruz bi tane ona yem gözüyle bakmıyycak bi eş...

Elifella dedi ki...

ahaha :)
evet diloşum şapşiyi meta olarak görmicek bi beyfendi arıyorum.
aklında bulunusun :)

EBelener dedi ki...

bu konuyu kornerolmasilazim a taşıyalım :)

Götebörg dedi ki...

sabriyi karaköye götürcem. vaftiz babasi olarak bu benim görevim

1 dedi ki...

hayvan haklarina aykiri birakin yiyssinler laisses faire :P

mean dedi ki...

lan ne ara hayvan edindiniz.böhüü:(